We zijn er - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ger en Riky - WaarBenJij.nu We zijn er - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Ger en Riky - WaarBenJij.nu

We zijn er

Door: Riky

Blijf op de hoogte en volg Ger en Riky

01 April 2006 | Nederland, Amsterdam

Na een moeizaam begin (vertraging van 3 uur voordat we van Schiphol konden vertrekken), teveel uren in 4 verschillende vliegtuigen en weinig slaap, zijn we gearriveerd in Alice Springs. Écht in 'the middle of nowhere'!
Aan zuivere vliegtijd hebben we er bijna 23 uur opzitten, dan tellen we gewoon de wachttijden niet mee. Op dit moment is het bij jullie 7 over half 5 op zaterdagochtend, hier in Alice Springs is het 12.07 uur. Gek genoeg hebben we zo weinig begrip meer van tijd, dat het ook niet lastig is.
Voor vandaag genoeg verteld, want nog niks beleefd. Maar er zijn al wel veel foto's (je moet íets doen onderweg!)

• 01 April 2006 - 10:11

Anny:

Het "niksdoen" heeft in elk geval hele mooie foto's opgeleverd!
    Veel plezier.

• 01 April 2006 - 10:29

Lennart:

Goed dat jullie er nu zijn! Wat een prachtige foto van de kust voor Sydney. Heel veel plezier en houd ons op de hoogte.

PS: Ben ik helemaal vergeten te vragen, maar zouden jullie voor mij de twee cd's van Pete Murray willen kopen ('Feeler' en 'See the Sun'), die zijn hier namelijk niet te verkrijgen, of heel duur.

• 01 April 2006 - 11:02

Piet:

Oh Ger en Riky, doen jullie nog even de groeten aan pa en ma Cooke? ;-)

• 01 April 2006 - 19:22

Paula:

Hoi Riky en Ger,
    Wat zullen jullie blij zijn,dat jullie op de plaats van bestemming zijn.Prachtige foto's gemaakt! Veel plezier.