Royal Flying Doctor Service
Door: Riky
Blijf op de hoogte en volg Ger en Riky
03 April 2006 | Australië, Alice Springs
Vandaag de eerste officiële congresdag, dus vroeg op. Ger aan het werk en Riky wat boodschapjes en een beetje rondwandelen.
Het was nu (op een doordeweekse dag) een stuk drukker en gezelliger in Alice. Gelukkig. Tussen de middag hebben we samen de 'tour' bij de Royal Flying Doctor Service in Alice Springs gedaan. Het was heel interessant: de service in Alice bedient een gebied met een straal van 600 km (1200 km doorsnee dus) waarin in totaal 16.000 mensen wonen. Reken maar even uit hoe vaak Nederland daarin past!
Na de rondleiding hebben we er ook lekker geluncht. Daarna Ger weer naar congres en Riky lekker lezen.
We zouden aan het eind van de middag nog walibi's gaan fotograferen die bij zonsondergang van de berg komen, maar we waren helaas te laat. Het schemert hier echt niet langer dan een kwartier en om 7 uur is het stikdonker!
Vanavond hebben we met 10 Nederlanders gegeten bij Bojangles, de meesten kozen uiteraard voor kangaroe. Lekker!
03 April 2006 - 15:05
Ans Rijkers:
Wat een geweldige dingen hebben jullie in die paar dagen al gedaan en gezien! En wat zal er allemaal nog komen...
Heel veel plezier nog!!!