Dagje 'thuis'
Door: Riky
Blijf op de hoogte en volg Ger en Riky
10 April 2006 | Australië, Perth
Vandaag had Ger nog zakelijke verplichtingen: hij moest op het instituut waar Selma nu werkt een lezing geven. De laatste voorbereidingen hiervoor werden 's ochtends getroffen en om 13.00 uur local time werd de presentatie gegeven.
Zo tegen 3-en konden we verder met onze vakantie en zijn we eerst naar het station gaan kijken waar wij woensdag op de trein stappen om naar Sydney te reizen. Dat blijkt allemaal heel gemakkelijk te gaan, dus dat valt mee. Daarna zijn we in de stad nog een extra koffer wezen kopen, want onze bagage is de laatste week alleen maar gegroeid.
Perth is een stad zoals veel andere steden, dus veel valt er niet over te melden. Morgen is alweer onze laatste dag hier, dan beginnen we 's ochtends heel vroeg met een ontbijt aan de oceaan en gaan vervolgens naar een park waar we koala's tegen kunnen komen. Ik ben benieuwd!
Vandaag alleen wat foto's die met de telefoon zijn gemaakt.
Vandaag alleen wat foto's die met de telefoon zijn gemaakt.
10 April 2006 - 11:54
Lennart:
ik zal nog maar een reactie plaatsen, maar na elke dag een stukje kan ik moeilijk bijblijven... veel plezier nog! -
10 April 2006 - 14:09
Nathalie:
Hee hallo, ziet er fantastisch uit. Hier gaat het allemaal wel zijn gangetje. Ik ben al heel blij dat de zon regelmatig schijnt! Het begint er op te lijken.
Ik heb Ger nog op TV gezien heel kort vorige week, met Danielle heel interessant naar water in een falconbuis kijkend. Ik zapte wel heel toevallig langs mijn werkplekkie. Gelukkig heeft Carla het opgenomen en kan ik de meer inhoudelijke kant bekijken. Veel plezier op vakantie! -
10 April 2006 - 15:41
Ger:
Nathalie, we lezen net je bericht. Wij dachten dat we helemaal door de visolie waren vervangen, maar gelukkig heeft Carla het toch op kunnen nemen. -
10 April 2006 - 18:26
Carla:
Je TV optreden was even speuren maar gelukkig gaat bij RTL alles in de herhaling want Ricky MOET echt zien hoe jij en Daan heel serieus naar water kunnen kijken. De foto's zien er geweldig uit (blijft toch hard werken zo'n congres). Hebben jullie nog plek in die nieuwe koffer voor wat zon en vooral warmte?? Veel plezier straks in de trein. -
10 April 2006 - 19:54
Nathalie:
Nee joh, Ger... Water! dat is helemaal hot topic. Pff visolie! -
10 April 2006 - 23:13
Riky:
Fijn Carla dat ik uiteindelijk toch kan zien dat Ger weer een nieuwe core-business heeft ontdekt! Water kijken: als je het maar lang genoeg doet, zie je er van alles in! Wij hopen dat wij eind volgende week inderdaad wat mooi weer mee kunnen brengen, we zijn er nu aan gewend.