Dim Simmen en Kings Park
Door: Riky
Blijf op de hoogte en volg Ger en Riky
09 April 2006 | Australië, Perth
Allereerst krijgen jullie vandaag de foto's te zien van het huis van Guido en Selma. Het huis in Shenton Park is ongeveer 100 jaar oud en wij voelen ons er prima in thuis!
Vandaag hebben wij echt de zondag in Perth 'gevierd', om te beginnen met een dim sim lunch in de Seafood Dragon. Samen met Ingrid en Mario, hun vriendin Ricky en Guido en Selma hebben we daar allerlei Chinese gerechtjes gegeten. Heerlijk.
Daarna zijn we flink wezen wandelen in Kings Park en hebben daar uiteraard weer veel voor ons onbekende bomen, planten en vogels gezien. Het park is echt een stuk natuur midden in de stad. Vanaf de DNA-tower en de tree-top-walk hadden we een prachtig uitzicht over Perth.
Later vanmiddag zijn we naar de Indische Oceaan gereden en hebben daar van het uitzicht genoten. Lees over deze middag ook meer op http://mill.volkskrantblog.nl en http://lievendag.blogspot.com